Luxueus appartement met prachtige terrassen en ruime garage

Dit appartement ligt in een stijlvolle residentie te Duinbergen die werd opgericht in 2020. Het appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over 2 ruime slaapkamers en een zonneterras voor - en achteraan. De uiterst duurzame afwerking met oog voor detail zorgt ervoor dat dit appartement een ideale woonst of tweede verblijf is. Er is een lift aanwezig in het gebouw. De hoge plafonds in combinatie met de grote glaspartijen met open zicht op het pleintje zorgen voor een enorm ruimtegevoel. Het appartement wordt nog voorzien van de nodige verlichtingsarmaturen en gordijnen.

Er is een grote gesloten garagebox (6,20m * 2,90m - hoogte 2,00m) en fietsenberging aanwezig in het gebouw. Huurprijs = € 1150,00 (incl. syndickosten en incl. de garagebox). Epb in opmaak (nieuwbouw)

Indeling : leefruimte met schuifraam naar het terras - open ingerichte keuken met alle modern comfort - berging/wasplaats - gastentoilet - douchekamer - 2 slaapkamers met toegang naar het zonneterras - badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Algemene informatie

Adres:Ooststraat 9/12
Duinbergen
: Square I
Vraagprijs: Verhuurd
: Appartement
: Onmiddellijk

Details

Bewoonbare opp.:120 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2020
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2

Comfort

Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Condensatieketel, Aardgas

Deel dit pand