Nette en ruime rijwoning met garage, werkplaats en studio op een mooie en gunstige Gentse ligging, centrum Gent op fietsafstand.

Dit is een zéér ruime woning met garage, werkplaats en een afzonderlijke studio. Deze woning ligt op fietsafstand van het centrum van Gent. Een woning met heel wat mogelijkheden dankzij de vele verschillende ruimtes, dergelijk aanbod is zéér uitzonderlijk en is ideaal voor een persoon met een zelfstandig beroep (elektricien, aannemer, schrijnwerker, etc ...). Zeer correcte prijszetting. Ideaal voor starters die ruimte nodig hebben of voor een groot gezin. De ramen aan de voorzijde werden reeds vernieuwd. Ook interessant voor investeerders. Voor info en bezoeken : contacteer Yves op 0476/218 217.

Indeling gelijkvloers : garage met inkomdeur in poort, grote werkplaats (50 m²) uitgevend op ruime koer, vestiairehall, salon, eetplaats, keuken, badkamer. In de garage zit een molenaarstrap naar de studio (boven de garage achteraan) die uit een leefruimte met keuken, een eenvoudige badkamer en een slaapkamer bestaat. In de studio moet nog een toilet geplaatst worden (voorbereidingen voorzien) en moet nog chauffage voorzien worden.
Indeling eerste verdieping : 2 slaapkamers aan de straatkant (de kleinere is nog af te werken), grote slaapkamer achteraan met toilet. Vanop de eerste verdieping kan je niet naar de studio (is echt een aparte entiteit). Zolder via luik in de traphall.

Algemene informatie

Adres:Trekweg 29
Gent
: Trekweg
Vraagprijs: € 325 000
: Woning
: Bij akte

Details

Perceeloppervlakte:179 m²
Bewoonbare opp.:261 m²
Type constructie:Traditioneel
Slaapkamers:4

Comfort

Verwarming:Aardgas

Informatieplicht

Niet geïndexeerd K.I.:€ 601
Kadastrale Oppervlakte:179 m²
EPC Certificaat Nr.:2506816
EPC Index:550,00KWh/m²/jaar

Deel dit pand