Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Dit is een zéér ruime woning met garage, werkplaats en een afzonderlijke studio. Deze woning ligt op fietsafstand van het centrum van Gent. Een woning met heel wat mogelijkheden dankzij de vele verschillende ruimtes, dergelijk aanbod is zéér uitzonderlijk en is ideaal voor een persoon met een zelfstandig beroep (elektricien, aannemer, schrijnwerker, etc ...). Zeer correcte prijszetting. Ideaal voor starters die ruimte nodig hebben of voor een groot gezin. De ramen aan de voorzijde werden reeds vernieuwd. Ook interessant voor investeerders. Voor info en bezoeken : contacteer Yves op 0476/218 217.

Indeling gelijkvloers : garage met inkomdeur in poort, grote werkplaats (50 m²) uitgevend op ruime koer, vestiairehall, salon, eetplaats, keuken, badkamer. In de garage zit een molenaarstrap naar de studio (boven de garage achteraan) die uit een leefruimte met keuken, een eenvoudige badkamer en een slaapkamer bestaat. In de studio moet nog een toilet geplaatst worden (voorbereidingen voorzien) en moet nog chauffage voorzien worden.
Indeling eerste verdieping : 2 slaapkamers aan de straatkant (de kleinere is nog af te werken), grote slaapkamer achteraan met toilet. Vanop de eerste verdieping kan je niet naar de studio (is echt een aparte entiteit). Zolder via luik in de traphall.

Algemeen

Adres:Trekweg 29
Gent
Referentie:Trekweg
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:179 m²
Bewoonbare opp.:261 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:4

Comfort

Verwarming:Aardgas

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 601
Kadastrale Oppervlakte:179 m²
EPC Certificaat Nr.:2506816
EPC Index:550,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht