ADW Immo - uw aanspreekpunt bij het beheer van uw gebouw

Voor een vakkundig en professioneel beheer van uw gebouw als syndicus of rentmeester bent u bij ADW Immo absoluut  aan het juiste adres. Ons kantoor telt 4 erkende syndici die worden ondersteund door enkele vaste medewerkers.
Sinds 2008 hebben wij ons nog meer toegespitst op en gespecialiseerd in de syndicusmarkt. Het is onze ambitie om deze tak verder uit te breiden, uiteraard zonder aan kwaliteit in te boeten.
Wij beheren momenteel meer dan 200 gebouwen, waarvan een ruime meerderheid als syndicus en een kleiner aantal gebouwen als rentmeester.
U kan deze gebouwen vinden van de kust tot in het binnenland, voornamelijk in de provincies Oost- en West-Vlaanderen.
Wij hebben zowel ervaring met grote als kleine gebouwen en zowel met nieuwbouw als met bestaande gebouwen. Meer dan de helft van de gebouwen zijn sedert hun oplevering als nieuwbouw onder ons beheer. Wij durven dan ook te stellen dat we perfect geplaatst zijn om ook syndicus te worden van het gebouw waarvoor u een beheerder zoekt.

Voor een vrijblijvende en gratis offerte mag u ten allen tijde een vraag richten aan simon@adwimmo.be of info@adwimmo.be. Het volstaat ons te laten weten uit hoeveel kavels (= appartementen, studio’s, handelszaken, garages, staanplaatsen binnen of buiten en bergingen met 1000-en) uw gebouw bestaat of ons de statuten van uw residentie te bezorgen. Als we syndicus worden van uw gebouw verzorgen wij uiteraard alle noodzakelijke administratie hierrond.
 
We zijn  ook verzekeringsmakelaar voor een tal van maatschappijen. Dankzij de omvang van onze portefeuille kunnen we uiterst voordelige tarieven aanbieden voor blokpolissen en zijn we ook hierin gespecialiseerd, ons kantoor herbergt tevens heel wat verzekeringsknow-how, wat bij het beheer van schadegevallen in de gebouwen die we beheren, de mede-eigendom in kwestie al veelvuldig ten goede is gekomen. Quasi alle gebouwen onder ons beheer worden door ons verzekerd.

Via het portaal kan u als eigenaar informatie omtrent uw gebouw terugvinden. Indien u de inloggegevens heeft verkregen, kan u gemakkelijk op het portaal.